Ο Άγιαξ, σχετικά βελτιωμένος από τα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων, δεν κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει τη νίκη στην έδρα της Αλμέρε και έμεινε με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Άγιαξ, σχετικά βελτιωμένος από τα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων, δεν κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει τη νίκη στην έδρα της Αλμέρε και έμεινε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Eredivisie.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα του Τζον φαντ’ Σχιπ, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 67ο λεπτό, κατάφερε στη συνέχεια να πιέσει και να κάνει την ανατροπή με τα γκολ των Ακπομ (68′) και Ταχίροβιτς (82′), αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το πέναλτι του Ρομπινέ.

Νωρίτερα, η Αϊντχόφεν δεν δυσκολεύτηκε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Τσβόλε, καθώς νίκησε άνετα με 4-0 και διατήρησε την απόσταση από τους διώκτες της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της ολλανδικής Eredivisie έχουν ως εξής:

Φορτούνα Σιτάρντ-Χεράκλες 4-1
Βααλβάϊκ-Γκόου Αχεντ 0-1
Τβέντε-Ναϊμέγκεν 3-3
Φίτεσε-Χέρενφεν 1-3
Αϊντχόφεν-Τσβόλε 4-0
Αλμέρε-Άγιαξ 2-2
Φόλενταμ-Σπάρτα Ρότερνταμ 1-4
Φέγενορντ-Αλκμααρ 12/11
Ουτρέχτη-Εξέλσιορ 12/11

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!