Συνέχεια στις δηλώσεις του Έτορε Μέσινα έδωσε ο Σαμπάζ Νέιπιερ με νέα τοποθέτηση.

Συνέχεια στις δηλώσεις του Έτορε Μέσινα έδωσε ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

Συγκεκριμένα, θυμίζουμε πως ο Ιταλός προπονητής είχε δηλώσει προ ολίγων ωρών πως ο Νέιπιερ στέλνει μηνύματα στον σύλλογο για να επιστρέψει στην «πρωτεύουσα της μόδας».

Φυσικά, ο Αμερικανός guard δεν άφησε αναπάντητο κάτι τέτοιο. Σε δηλώσεις του κάλεσε τον πολύπειρο προπονητή των πρωταθλητών Ιταλίας να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα του ως τον βασικό λόγο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος στο Βελιγράδι και στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Εντάξει το κατάλαβα. Η ομάδα σου δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που θα θέλατε, ούτε και η δική μου, αλλά σταμάτα να με χρησιμοποιείς ως την αιτία. Διαχειρίζομαι τις δικές μου δυσκολίες αυτή τη στιγμή, σαν παίκτης, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι με τον Ερυθρό Αστέρα και θα είμαι καλύτερος γι αυτούς.

Δύο δηλώσεις για έναν παίκτη που δεν είναι μέλος της ομάδας, απλά άστο να πάει. Σταμάτα αν λες ψέματα στους φιλάθλους σου για να διορθώσεις τα προβλήματά σου», ήταν η τοποθέτησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!