Στην τελευταία της αναμέτρηση, στον τελικό του πρωταθλήματος, η Μέγκαν Ραπίνο τραυματίστηκε μόλις στο 5ο λεπτό και αποχώρησε δακρυσμένη.

Η Μέγκαν Ραπίνο είχε κάνει γνωστό πως θα «κρεμάσει» τα παπούτσια της μετά τον τελικό στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αμερικής (NWSL).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η μοίρα όμως για την διάσημη Αμερικανίδα, της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, έπεσε στο έδαφος και άρχισε να κλαίει. Κατάλαβε πως ο τραυματισμός που είχε πάθει δε θα της επέτρεπε να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας της. Αποχώρησε κουτσαίνοντας με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου και κάπως έτσι, άδοξα έκλεισε η επαγγελματική καριέρα της Μέγκαν Ραπίνο.


Για την ιστορία, η ομάδα της OL Reign ηττήθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος από τις NY Sky Blue/Gotham Fc με 2-1 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!