Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε το δικό του σχόλιο για την περίοδο ντεφορμαρίσματος που περνάει ο Τόμας Γουόκαπ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε το δικό του σχόλιο για την περίοδο ντεφορμαρίσματος που περνάει ο Τόμας Γουόκαπ.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Γουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Δεν μπορεί να παίζει για 11 μήνες στα… κόκκινα. Το γεγονός ότι παίζει λιγότερο τώρα τελευταία θα του δώσει σιγά σιγά ώθηση», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Προμηθέα για την Basket League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για εκείνον, γιατί ο τρόπος που προπονείται και σκέφτεται θα τον φέρει γρήγορα σε καλή κατάσταση πάλι», συμπλήρωσε ο κος Μπαρτζώκας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!