Αντιπαράθεση με οπαδό της ομάδας του είχε ο Κίραν Τρίπιερ μετά τη χθεσινή ήττα (0-2) της Νιούκαστλ από την Μπόρνμουθ, στο στάδιο «Βιτάλιτι».

Αντιπαράθεση με οπαδό της ομάδας του είχε ο Κίραν Τρίπιερ μετά τη χθεσινή ήττα (0-2) της Νιούκαστλ από την Μπόρνμουθ, στο στάδιο «Βιτάλιτι».

Ο Τρίπιερ πλησίασε τους οπαδούς της Νιούκαστλ και είχε μια έντονη ανταλλαγή απόψεων με έναν οπαδό, πριν τον αποσπάσει ο συμπαίκτης του Ζοέλιντον.

«Οι οπαδοί είναι συναισθηματικοί, φυσικά και είναι», είπε ο Τρίπιερ στο Sky Sports. «Έχουν διανύσει πολύ δρόμο. Όλοι ξοδεύουν πολλά χρήματα για να έρθουν να μας παρακολουθήσουν κι εγώ μόλις μίλησα με έναν από αυτούς απλώς λέγοντας ότι δίνουμε τα πάντα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι «φυσικά δεν χρειάζεται πανικός, αυτό έλεγα. Είμαστε ακόμα σε καλή θέση στο πρωτάθλημα, στο Champions League, στους προημιτελικούς του Carabao Cup, δεν υπάρχει λόγος πανικού».

Και κατέληξε λέγοντας: «Εντάξει, χάσαμε και ζητάμε συγγνώμη γι΄ αυτό το αποτέλεσμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Δίνουμε ακόμη περισσότερα υπό τις περιστάσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!