Ο Τζόνι Έβανς θα μείνει εκτός δράσης για τις «επόμενες εβδομάδες» λόγω καταπόνησης του μηρού, ανακοίνωσε η ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τζόνι Έβανς θα μείνει εκτός δράσης για τις «επόμενες εβδομάδες» λόγω καταπόνησης του μηρού, ανακοίνωσε η ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έβανς, που τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της ήττας της Γιουνάιτεντ στο Champions League με 4-3 από την Κοπεγχάγη, εντάσσεται σε μια μακρά λίστα τραυματισμών στη Γιουνάιτεντ. Η οποία παραμένει χωρίς τους αμυντικούς Λισάντρο Μαρτίνεθ, Λουκ Σο, Τάιρελ Μαλάσια και τον μέσο Κασεμίρο.

Ο 35χρονος θα χάσει τους τελευταίους αγώνες της Βόρειας Ιρλανδίας στα προκριματικά του Euro 2024, με τη Φινλανδία και τη Δανία. Η Βόρεια Ιρλανδία, ταξιδεύει στη Φινλανδία την επόμενη Παρασκευή (17/11) πριν φιλοξενήσει τη Δανία στις 20 Νοεμβρίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έβανς επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ με μονοετές συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο, οκτώ χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ» κι έχει ξεκινήσει σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος. Μάντσεστερ

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην όγδοη θέση της κορυφαίας αγγλικής κατηγορίας με 18 βαθμούς σε 11 αγώνες και φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Λούτον αργότερα το Σάββατο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!