Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Μέτα Σάντιφορντ-Αρτέστ κλήθηκε να επιλέξει πριν μερικές ημέρες τον δικό του GOAT.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Μέτα Σάντιφορντ-Αρτέστ κλήθηκε να επιλέξει πριν μερικές ημέρες τον δικό του GOAT και από τότε δεν έχει σταματήσει να αλλάζει γνώμη.

«Κάνω νέα λίστα, λοιπόν. O κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ είναι ο Τιμ Ντάνκαν. Πείτε μου εσείς γιατί δεν είναι», είπε ο Αρτέστ, που μέσα σε δύο μέρες έχει αλλάξει δύο φορές τις επιλογές του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να θυμίσουμε πως ο Ντάνκαν έχει αγωνιστεί σε 1392 ματς, μετρώντας κατά όρο 19,0 πόντους, 10,8 ριμπάουντ, 3,0 ασίστ και 2,2 μπλοκ σε 34,0 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Παρά τις επιτυχίες του, ωστόσο, όταν επιλέχθηκε από τον Αρτέστ, οι αντιδράσεις δεν ήταν τόσο… ήρεμες αφού όλοι έσπευσαν να χλευάσουν την επιλογή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!