Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Λιόν, Βενσάν Πονσό, επιβεβαίωσε σήμερα (10/11) την πρόθεση του συλλόγου να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της γαλλικής λίγκας (LFP) για τη διεξαγωγή του αγώνα Μαρσέιγ-Λιόν.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Λιόν, Βενσάν Πονσό, επιβεβαίωσε σήμερα (10/11) την πρόθεση του συλλόγου να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της γαλλικής λίγκας (LFP) για τη διεξαγωγή του αγώνα Μαρσέιγ-Λιόν στις 6 Δεκεμβρίου στο «Βελοντρόμ» με θεατές, και ζητά ξανά γίνει το παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο.

«Θέλουμε να μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς να φοβόμαστε ή να ρισκάρουμε τίποτα. Δεν θέλουμε μια αθλητική κύρωση γιατί οι παίκτες της Μαρσέιγ δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Θέλουμε να παίξουμε σε ουδέτερο γήπεδο», επέμεινε ο Πονσό. «Δεν πρόκειται να σταματήσουμε εκεί. Το οφείλουμε στους παίκτες και τη διοίκηση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, έχουμε έναν προπονητή που παραλίγο να χάσει ένα μάτι», αντέδρασε ο Βενσάν Πονσό.

«Το παλιό άρθρο 129 των γενικών κανονισμών υποδεικνύει ότι όλοι οι σύλλογοι είναι υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά των οπαδών τους», υπενθύμισε ο Πόνσο, Σύμφωνα με τον ίδιο, το πανό “Υποστήριξη για τους συλληφθέντες”, που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μαρσέιγ εναντίον της Λιλ, «δείχνει ξεκάθαρα τη σχέση μεταξύ των οπαδών και των δραστών βίας», εξήγησε ο Βίνσεντ Πόνσο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ποιος θα πει ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει;» ανησύχησε ο μέσος Κορεντίν Τολίσο, άναυδος από την έλλειψη τιμωρίας. «Θα επιστρέψουμε εκεί σαν να μην συνέβη τίποτα; Φοβήθηκα πραγματικά.»

Από την πλευρά του, ο προπονητής Φάμπιο Γκρόσο είπε ότι ήταν «σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα επιστρέψουμε εκεί».

«Ελπίζω ότι θα ληφθεί μια ισχυρή απόφαση γιατί αυτό που συνέβη είναι πολύ σοβαρό, πολύ δυνατό και δεν μπορεί να περάσει ως κάτι φυσιολογικό. Είναι μια δύσκολη ανάμνηση και δεν πρέπει να περιμένουμε να συμβεί κάτι. πιο σοβαρό από αυτό που συνέβη σε μένα» , είπε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος είπε «δεν θέλω να σκεφτώ ότι θα παίξουμε αγώνα με τανκ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!