Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός: Λύγισαν στο Λονδίνο οι Πειραιώτες και ηττήθηκαν με 1-0 - Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έλεγχε το παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Χαμ έως το 74ο λεπτό, στην αναμέτρηση του Λονδίνου για την 4η αγωνιστική στον Α΄ όμιλο του Europa League.

Στο σημείο εκείνο όμως ο Πακετά σκόραρε το 1-0 που έμελλε να μείνει ως το τέλος, αφού στο 86΄ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Καμαρά κατέληξε στο δοκάρι του Φαμπιάνκσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την ίδια ώρα η Φράιμπουργκ έφτανε εύκολα στο 5-0 απέναντι στην Μπάτσκα Τοπόλα και έφτασε στους 9 βαθμούς, όσους έχουν και οι Άγγλοι, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 4 και οι Σέρβοι στον έναν.

Έτσι το «όνειρο» της πρόκρισης φαίνεται να απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό αλλά παραμένει ανοικτό διάπλατα το μονοπάτι του Conference League.

Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός: Τα highlights της αναμέτρησης

 
 

 
 

 

 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!