Η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του Σέρχι Ρομπέρτο, για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Άλεξ Σάντρο αναμένεται τον Ιανουάριο να φύγει από την Ιταλία και η Γιουβέντους στράφηκε στην Ισπανία για να βρει άλλον παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας της.

Έτσι προσέγγισε από την Μπαρτσελόνα για τον Σέρχι Ρομπέρτο, για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 32χρονος Ισπανός μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και επειδή δεν είναι στα πλάνα του Τσάβι για την αρχική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα θέλει να φύγει και ενδιαφέρεται για την πρόταση της ιταλικής ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το κόστος της μεταγραφής του δεν θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Γιουβέντους

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Τορίνο έχει ήδη στα χέρια της προσύμφωνο συνεργασίας με τον Ισπανό μπακ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!