Η Μπράιτον ανακοίνωσε την επέκταση τη συνεργασία της με τον Εβαν Φέργκιουσον, που έληγε τον Ιούνιο του 2026, για τρία ακόμη χρόνια.

Η Μπράιτον ανακοίνωσε την επέκταση τη συνεργασία της με τον Εβαν Φέργκιουσον, που έληγε τον Ιούνιο του 2026, για τρία ακόμη χρόνια.

Ο 19χρονος Ιρλανδός φορ είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του βρετανικού ποδοσφαίρου και ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας, Ρόμπερτ Ντε Τσέρμπι, εισηγήθηκε στον ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου, Τόνι Μπλουμ, την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Νιούκαστλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι ο Φέργκιουσον έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, τριπλασιάζοντας και τις ετήσιες αποδοχές του στα έξι εκατ. ευρώ. «Εχει σπουδαίο μέλλον μπροστά του και τού άξιζε αυτό το νέο συμβόλαιο», τόνισε σχετικά ο Ντε Τσέρμπι.

Τη φετινή σεζόν ο Ιρλανδός φορ της αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League έχει πέντε γκολ σε 581 λεπτά συμμετοχής και είναι πρώτος σκόρερ της Μπράιτον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!