Μοναδικό ρεκόρ για τον Ποστέκογλου στην Πρέμιερ Λιγκ που διαπρέπει φέτος με την Τότεναμ

Στο τέλος μιας απογοητευτικής σεζόν το 2022-23, που χαρακτηρίστηκε από τη θλιβερή κατάληψη της 8ης θέσης, η Τότεναμ είχε μια εκ διαμέτρου αντίθεση εκκίνηση κατά την περίοδο 2023-24. Ποστέκογλου 

Παραμονές της 12ης αγωνιστικής ημέρας στην Premier League και ο λονδρέζικος σύλλογος βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας χάσει το αήττητο και την κορυφή μόλις την περασμένη Δευτέρα όταν ηττήθηκε (1-4) από την Τσέλσι, παίζοντας με 9 παίκτες μετά το 1-1.

Εξαιρουμένου αυτού του «ατυχήματος», ο Άγγελος Ποστέκογλου και οι παίκτες του επιτελούν έως τώρα άριστη δουλειά κι αυτό αναγνωρίστηκε για τρίτο συνεχή μήνα, με τον προπονητή των «Lilywhites» να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο αυτή την Παρασκευή (10/11).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να κερδίζει λίγο νωρίτερα σήμερα το βραβείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του μήνα κατά τον Οκτώβριο στη σχετική κατηγορία, ακολούθησε ο ομογενής (εξ Αυστραλίας) τεχνικός.

Ο Ποστέκογλου ψηφίστηκε ως ο προπονητής του μήνα στην Premier League για τρίτη συνεχή φορά. Κάτι που αποτελεί απόλυτο ρεκόρ όλων των εποχών καθώς συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της αγγλικής ποδοσφαιρικής ελίτ.

Φτάνοντας στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι από τη Σέλτικ της Γλασκόβης, ο 58χρονος προπονητής σημείωσε τρεις νίκες στους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος κατά το δέκατο μήνα του έτους, με την Τότεναμ να επικρατεί των Λούτον, Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας τον Οκτώβριο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!