Το εγκώμιο της ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε ως μία ομάδα που είναι πολύ καλά φτιαγμένη και δομημένη ποδοσφαιρικά, έπλεξε ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο.

Το εγκώμιο της ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε ως μία ομάδα που είναι πολύ καλά φτιαγμένη και δομημένη ποδοσφαιρικά, έπλεξε ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (8/11), ένα 24ωρο πριν απ’ τον αγώνα των δύο ομάδων στην OPAP Arena (9/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας αναφέρθηκε αρχικά στην απώλεια του Ρονζιέ τονίζοντας: «Έχουμε τους Κοντογκμπιά και Βερετού, υπάρχει και ο Μπιλάλ Ναντίρ που έχει τα προσόντα και μπορεί να αναλάβει την ευθύνη. Δεν είναι ωραίο να χάνεις έναν τέτοιο παίκτη, αλλά αύριο θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας».

Και πρόσθεσε για την απουσία του Ομπαμεγιάνγκ: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. Οι γιατροί μας ζήτησαν να είμαστε προσεκτικοί».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για την κριτική που ασκείται στον πολύπειρο επιθετικό, ο Γκατούζο επισήμανε πως: «Παίζει πολύ καλά, αλλά δεν σκοράρει. Αν δεν τον έλεγαν Ομπαμεγιάνγκ, δεν θα του ασκούσατε τόση κριτική. Ο Πιέρ είναι παίκτης περιοχής, ο Βιτίνια και ο Πιέρ είναι δύο διαφορετικοί επιθετικοί, ο Βιτίνια χρησιμοποιεί πιο πολύ το σώμα του.

Συμμετέχουν στο παιχνίδι της ομάδας μας και αυτό είναι σημαντικό. Είμαι ευχαριστημένος με τους δύο επιθετικούς μου. Η επίθεσή μας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Ακολούθως ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στην πορεία της Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα: «Αν είχαμε κερδίσει τη Λιόν, ο βαθμός με τη Λιλ θα ήταν καλός. Δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα μαύρα, ότι τίποτα δεν λειτουργεί, η βαθμολογία είναι καταστροφική, όχι όμως και οι εμφανίσεις».

Εν συνεχεία ο Τζενάρο Γκατούζο επικεντρώθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ λέγοντας: «Δεν θέλω να σταθώ σε αρνητικά πράγματα, πρέπει να δεχθούμε τα χτυπήματα της μοίρας. Υπάρχουν αυτοί που λείπουν, άλλοι θα τους αντικαταστήσουν. Δεν είμαι “ήσυχος”, δεν είναι του στυλ μου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αύριο ο αγώνας θα είναι δύσκολος, δεν θα είναι όπως μπροστά στο κοινό μας. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα καλά φτιαγμένη για να παίξει το παιχνίδι που παίζει. Έχουμε προετοιμαστεί και ξέρουμε ότι θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε σ΄ αυτό το γήπεδο.

Θα είναι σαν τον αγώνα της Μασσαλίας. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλοστημένη ομάδα, που δεν αλλάζει. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και με πολύ σεβασμό για τον αντίπαλο μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, θα υπάρχει πολύ ζεστή ατμόσφαιρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!