Ο Ταϊρίς Ράις υποστηρίζει πως στο NBA δεν υπάρχει οργανωμένο παιχνίδι και πως κάθε παίκτης παραπονιέται σε κάθε φάση.

Αναμφίβολα, ο Ταϊρίς Ράις δεν είναι φανατικός υποστηρικτής του NBA και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Συγκεκριμένα, σε μια προσωπική του ανάρτηση στο Twitter, ο πρώην παίκτης του Παναθηναικού και της ΑΕΚ τόνισε πως στο NBA δεν υπάρχει οργανωμένο παιχνίδι. Μάλιστα, υπογράμμισε πως όλοι οι παίκτες παραπονιούνται στους διαιτητές σε κάθε φάση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Twitter ο Ράις:

«Είναι τόσο δύσκολο να παρακολουθήσεις το NBA, όμως παρόλα αυτά κάθομαι και κάνω προσπάθεια. Τρελά σουτ. Παραπονιούνται σε ΚΑΘΕ φάση. Δεν υπάρχει physical παιχνίδι. Οι αστέρες δεν κάνουν ποτέ φάουλ, αλλά σουτάρουν υπερβολικά πολλές βολές. Δεν υπάρχει σετ/οργανωμένο παιχνίδι. Μόνο ένα σωρό από υπερταλαντούχους και επιδέξιους τύπους που είναι ταλαντούχοι και επιδέξιοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!