Μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Αμπερντίν, ο προπονητής της σκωτσέζικης ομάδας Μπάρι Ρόμπσον μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Σε μια πολύ γεμάτη από φάσεις αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Αμπερντίν (2-2), ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέρασε και μαθηματικά στην επόμενη φάση του Conference League. Μένει να μάθει αν θα τερματίσει πρώτος ή δεύτερος με τον αγώνα κόντρα στην Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη την επόμενη αγωνιστική να κρίνει τη κατάταξη των δύο. Μπάρι Ρόμπσον

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης:

«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που κέρδισε την Άιντραχτ και τον Ολυμπιακό. Κάναμε τα πάντα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Θεωρώ ότι η ομάδα επέδειξε τόλμη και χαρακτήρα. Αυτό μόνο οι παίκτες της Αμπερντίν μπορούν να το κάνουν. Είχαμε καλή απόδοση σε μεγάλο διάστημα του αγώνα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!