Ο τεχνικός της Αλ Ιτιχάντ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο απολύθηκε μετά τα άσχημα αποτελέσματα.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, ανακοίνωσε την λύσης της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν υπό πίεση το τελευταίο διάστημα, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση της Pro League και τελικά απολύθηκε μετά την ήττα με 2-0 από την ιρακινή ομάδα Αλ Κόουα Αλ Τζαβίγια για το Ασιατικό Champions League.

Ο πρώην προπονητής της Πόρτο οδήγησε την Αλ-Ιτιχάντ στον τίτλο του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας την περασμένη σεζόν, αλλά υπήρξαν προβληματικές σχέσεις με τον Γάλλο επιθετικό Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος εντάχθηκε στον σύλλογο τον περασμένο Ιούνιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη λήξη του συμβολαίου του με τον Πορτογάλο προπονητή Νούνο Σάντο», ανέφερε η Αλ Ιτιχάντ σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter.

Ο βοηθός προπονητής Χασάν Χαλίφα αναλάβει καθήκοντα ως προσωρινός προπονητής, εν αναμονή του αντικαταστάτη του Νούνο.

Σύμφωνα με τη Relevo, η σχέση του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο με τον Μπενζεμά φέρεται να έφτασε σε οριακό σημείο και η απομάκρυνση του προπονητή έμοιαζε μονόδρομος…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!