Ορεξάτος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν στην Τούμπα.

Ορεξάτος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν στην Τούμπα (Πέμπτη 9/11, 19:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Η Αμπερντίν είναι επιθετική και πολύ καλή στο pressing, το οποίο αν προσπεράσεις βρίσκεις χώρους. Αμύνονται πολύ κλειστά και θέλουν να εκμεταλλευτούν τις επιθετικές μεταβάσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σεβασμό. Η παράδοση των βρετανικών και των σκωτσέζικων ομάδων είναι να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη και τη στήριξή του στην ομάδα:

«Λόγω αυτού ο ΠΑΟΚ κάνει βήματα μπροστά σαν κλαμπ και είναι νικητής. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις ομάδες και το σύστημα της Αθήνας. Λόγω αυτού γίνεται μια καλύτερη ομάδα, έχει βελτιώσει και εμένα και με έκανε νικητή. Δεν είμαι έκπληκτος από αυτά που είπε, αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας».

Για την επιστροφή του Μάρκος Αντόνιο: 

«Ο Μάρκο Αντόνιο για τρεις μήνες ήταν εκτός, τώρα μπορεί να προπονείται. Με αυτόν τον παίκτη πρέπει να περιμένουμε. Ο κάθε παίκτης αντιδρά διαφορετικά. Ο Μάρκος μπορεί να είναι λίγο γρηγορότερα ΟΚ. Μαζί μας έχει κάνει δύο γεμάτες προπονήσεις. Πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται. Θυμάμαι μετά το ματς στην Ιερουσαλήμ, μου ανέφεραν ότι περάσαμε και τι θα γίνει. Τότε οι οπαδοί μου έλεγαν ότι παίζουμε με τη Χάιντουκ και τι θα κάνουμε. Σήμερα όμως έχουμε παίκτες με διαφορετική ποιότητα και φρεσκάδα και αντιμετωπίζουμε τις ομάδες με ίσες ευκαιρίες στο σύστημα που γνωρίζουμε. Οι παίκτες αφομοιώνουν τα πράγματα καλύτερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!