Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως κινείται άμεσα για τον αντικαταστάτη του Τζαμάνι ΜακΝις και τον έχει βρει στο πρόσωπο του Τζάστιν Άλστον.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως κινείται άμεσα για τον αντικαταστάτη του Τζαμάνι ΜακΝις.

Συγκεκριμένα, την επιλογή του 29χρονου Αμερικανού ψηλού (2.03), Τζάστιν Αλστον, για την κάλυψη του διαστήματος που θα μείνει εκτός δράσης, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ο Τζαμάνι ΜακΝίς, βάζει στο προσκήνιο ο ΠΑΟΚ.

Σου αρέσουν

intervento all'apparato gastrointestinale
Intervento Gastroenterologico

Testo aggiuntivo sull’intervento gastrointestinale.

τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αλστον εντάχθηκε το καλοκαίρι στην Μακάμπι Ιρόνι Ραμάτ Γκαν, μετά από μια σεζόν στη Λιθουανία για τη Γιουβέντους.

Μάλιστα, μετρά θητεία, ακόμη, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στη Γερμανία, στην Εσθονία, στην Ουγγαρία και στην Πορτογαλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.