Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιλώντας στους παίκτες του, ανέλαβε την ήττα από τον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως πρέπει άπαντες να αντιδράσουν απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιλώντας στους παίκτες του, ανέλαβε την ήττα από τον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως πρέπει άπαντες να αντιδράσουν απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό της την αγγλική ομάδα. Μάλιστα, οι παίκτες θα προπονηθούν στο Λονδίνο την Τετάρτη το βράδυ (8/11), παραμονή του αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ: 

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, εγώ φταίω. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να αντιδράσουμε.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ψηλά το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα.

Επαναλαμβάνω, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Χρειάζεται να αντιδράσουμε άμεσα και να δείξουμε καλό πρόσωπο στο ματς στο Λονδίνο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!