Ο Φρανκ Λάμπαρντ φιλοξενήθηκε στο Obi One Podcast και τόνισε πως η διοίκηση της Τσέλσι αρνήθηκε να προχωρήσει στη μεταγραφή του Μπέλιγχαμ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ φιλοξενήθηκε στο Obi One Podcast και μίλησε για όλα. Μάλιστα έριξε την «βόμβα» για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και τη Τσέλσι για το πως αρνήθηκε η ομάδα να κινηθεί για τον Άγγλο μέσο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης και διαπρέπει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 10 γκολ ενώ με δύο δικά του γκολ δύο εβδομάδες πριν «καθάρισε» το el clasico μόνος του. Είναι ο πρώτος παίχτης της Ρεάλ Μαδρίτης στην πλούσια ιστορία της που σκοράρει στο ντεμπούτο το στη La Liga, στο ντεμπούτο στο Champions League αλλά και στο πρώτο του el clasico.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ μίλησε για τα επιτεύγματα του Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ και αποκάλυψε μια ιστορία από τις χρονιές που ήταν στη Μπέρμιγχαμ.

«Ήθελα να φέρω τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Τσέλσι όσο αγωνιζόταν στη Μπέρμιγχαμ αλλά το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αρνήθηκε να προχωρήσει προς τη μεταγραφή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!