Η Βραζιλία θα παίξει με την Αγγλία σε ένα διεθνές φιλικό τον Μάρτιο του 2024 όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας.

Η Βραζιλία θα παίξει με την Αγγλία σε ένα διεθνές φιλικό τον Μάρτιο του 2024.

Η ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) ανακοίνωσε σήμερα (6/11)  πως ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στις 23 Μαρτίου στο Γουέμπλεϊ, το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων μετά την ισοπαλία 0-0 το 2017.

Η Βραζιλία επιβεβαίωσε προηγουμένως έναν αγώνα εναντίον της Ισπανίας στο «Μπερναμπέου», επίσης για τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

«Ο στόχος είναι πάντα να οργανώνουμε παιχνίδια της Εθνικής Βραζιλίας ενάντια σε μεγάλες ομάδες, ειδικά ομάδες παγκόσμιων πρωταθλητών, έτσι ώστε να έχουμε τεχνικές αντιπαραθέσεις υψηλού επιπέδου, οι οποίες επιτρέπουν επίσης την αξιολόγηση της απόδοσης της Εθνικής Βραζιλίας σε τεστ όπως αυτές», δήλωσε ο πρόεδρος της CBF, Έντναλντο Ροντρίγκες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό

Image médicale pour illustrer un article sur la santé
Médical

Texte additionnel sur le thème de la médecine

ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Στα παιχνίδια με την Αγγλία και την Ισπανία του χρόνου, θα έχουμε δύο σπουδαίες αναμετρήσεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και, σίγουρα, δύο υπέροχα θεάματα».

Η Βραζιλία είναι τρίτη στην κατάταξη των προκριματικών της CONMEBOL για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, έχοντας χάσει τον πιο πρόσφατο προκριματικό της εκτός έδρας με 2-0 από την Ουρουγουάη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!