Την απόφασή του ν' αποχωρήσει από τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ανδρών των ΗΠΑ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι μοιράστηκε, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "The Athletic" ο Στιβ Κερ.

Την απόφασή του ν’ αποχωρήσει από τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ανδρών των ΗΠΑ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι μοιράστηκε, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “The Athletic” ο Στιβ Κερ.

Λίγους μήνες μετά την κατάληψη της 4ης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα παρκέ της Ασίας, ο Στιβ Κερ υπενθύμισε πως και ο προκάτοχός του, Γκρεγκ Πόποβιτς, είχε διατελέσει Ομοσπονδιακός μόνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 στην Κίνα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, τόνισε: «Ο κύκλος είναι διετής. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν στο Παγκόσμιο του 2019 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τώρα είναι η σειρά μου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι πρέπει να γίνει. Είναι μια μεγάλη δέσμευση και πλέον είναι διαφορετικά τα πράγματα εν συγκρίσει με την αποστολή που είχαν αναλάβει ο Μάικ Σιζέφσκι και ο Τζέρι Κολάντζελο, που έμειναν τόσα χρόνια για να δημιουργήσουν ένα σύστημα».

Θυμίζουμε πως πρόθυμοι να ενισχύσουν την προσπάθεια της εθνικής των ΗΠΑ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ του Παρισιού έχουν δηλώσει ήδη ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τζέισον Τέιτουμ, Ντέβιν Μπούκερ, αλλά και ο Τζοέλ Εμπίντ.

Και η «Πόλη του Φωτός» αναμένεται ν’ αποτελέσει τον «τελευταίο χορό» όχι μόνο για τον Ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής των ΗΠΑ, αλλά και για αρκετούς βετεράνους της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!