Ο Χάρι Μαγκουάιρ το καλοκαίρι βρέθηκε με το… ένα πόδι εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο Κάσπερ Σμάιχελ έπλεξε το εγκώμιό του.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ το καλοκαίρι βρέθηκε με το… ένα πόδι εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος αμυντικός ήταν κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Γουέστ Χαμ, αλλά τελικά οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι, με τον αρχηγό των «Κόκκινων Διαβόλων» να παραμένει στον σύλλογο.

Αρκετοί φίλοι της Γιουνάιτεντ δεν ήταν ικανοποιημένοι με αυτή την εξέλιξη, αλλά στα τελευταία παιχνίδια ο Μαγκουάιρ έχει αρχίσει να ανεβάζει τις αποδόσεις του και να εμφανίζεται όλο και καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, μετά την εμφάνισή του κόντρα στην Φούλαμ, όπου η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 με το γκολ του Μαγκουάιρ, ο Χάρι Μαγκουάιρ έκανε τον Έρικ Τεν Χαγκ να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, ενώ και ο θρύλος της ομάδας, Πίτερ Σμάιχελ, προχώρησε σε δηλώσεις και… έσταξε μέλι για τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο Σμάιχελ πιστεύει ότι η κακή περίοδος του αμυντικού ανήκει πλέον στο παρελθόν και ότι θα βρίσκεται τακτικά στο αρχικό σχήμα των «Κόκκινων Διαβόλων».

Μιλώντας στο «Premier League Productions», ο Σμάιχελ ανέφερε: «Ο καλύτερος παίκτης για μένα το Σάββατο ήταν ο Χάρι Μαγκουάιρ. Ήταν μαγευτικός. Ήταν παντού. Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την κριτική που δέχτηκε και πώς την αντιμετώπισε. Κάθε προπονητής τώρα θα τον επιλέξει πρώτο. Ήταν φανταστικός και χωρίς αυτόν σήμερα δεν βλέπω πώς θα κέρδιζε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!