Σύμφωνα με τον Σαμίρ Νασρί, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πρέπει να αγνοήσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο εδώ και χρόνια. Ο Γάλλος σταρ αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν και δεν είναι λίγες οι φορές που έφτασε… μία ανάσα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αρκετά πιθανό το 2024 να υπογράψει στην «Βασίλισσα» αλλά σύμφωνα με τον Νασρί δεν πρέπει να το κάνει.

Ο πρώην διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής θεωρεί πως ο Εμπαπέ πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί και να γράψει ιστορία και στον σύλλογο και στην Γαλλία και προσπαθεί να τον πείσει να… αγνοήσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παλαίμαχος, που το 2008 άφησε την Μαρσέιγ για να πάει στην Άρσεναλ, επιπλέον τόνισε πως αν η Μαρσέιγ άνηκε σε ανθρώπους από το Κατάρ δεν θα έφευγε ποτέ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στην «JDD» μέσω του «Le10Sport», ο Νασρί δήλωσε: «Αν φύγει θα αφήσει ένα κενό αλλά με το μπάτζετ θα μπορούν να φέρουν άλλους παίκτες, οι οποίοι δεν θα είναι σαν τον Εμπαπέ, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά τώρα έχει τόσο μεγάλη σημασία και για την Εθνική Γαλλία και για την ομάδα του.

Ήδη πριν από δύο χρόνια είχα πει πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Ακόμα το πισυεύω. Είναι από το Παρίσι. Εγώ, στην θέση του, θα έμενα στην Παρί και δεν θα πήγαινα στην Ρεάλ για να κερδίσω το 15ο Champions League. Αν η Μαρσέιγ άνηκε στο Κατάρ όταν ήμουν στον σύλλογο, δεν θα είχα φύγει ποτέ. Πιστεύω πως είναι καλύτερο να είσαι βασιλιάς στο χωριό σου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!