Μπόκα Τζούνιορς: Παραιτήθηκε ο Αλμιρόν μετά από την ήττα στον τελικό του Copa Libertadores από τη Φλουμινένσε.

Η Φλουμινένσε κατέκτησε για πρώτη φορά στην Ιστορία της το Copa Libertadores, επικρατώντας στον τελικό του «Μαρακανά» της Μπόκα Τζούνιορς με 2-1 στην παράταση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ήττα αυτή οδήγησε στην πόρτα της εξόδου τον προπονητή της ομάδας του Μπουένος Αϊρες, τον Χόρχε Αλμιρόν. Αμέσως μετά το τέλος του τελικού ο Αργεντινός τεχνικός υπέβαλλε στη διοίκηση των «Σενέιζες» την παραίτησή του.

Ο Αλμιρόν συγκεκριμένα ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της Μπόκα, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, για την απόφασή του, με την παραίτηση του έμπειρου προπονητή να γίνεται δεκτή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!