Ευχάριστα νέα ήρθαν το πρωί της Δευτέρας στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.

Ευχάριστα νέα ήρθαν το πρωί της Δευτέρας στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, ο Εχσάν Χατζισαφί προπονήθηκε σήμερα κανονικά και έτσι δηλώνει παρών μετά από αρκετό καιρό στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά
Image médicale pour illustrer un article sur la santé
Médical

Texte additionnel sur le thème de la médecine

#b5921d;” href=”https://debut.gr/category/afieromata/”>αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Χατζισαφί είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία και έκτοτε παρέμεινε στα πιτς. Εως τώρα ο 33χρονος Ιρανός αριστερός μπακ έχει καταγράψει 11 συμμετοχές (856′) με τον Δικέφαλο στο στήθος, έχοντας μάλιστα και μία ασίστ στο γκολ του Σιντιμπέ με την Μπράιτον.

Μάλιστα, στις προπονήσεις είχε επιστρέψει και ο Σέρχιο Αραούχο και έτσι ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει αρκετές λύσεις προκειμένου να καταλήξει στη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!