Ο Τόμας Τούχελ αν τα... πάρει δεν πολυμασάει τα λόγια του και την «είπε» στον θρύλο της Μπάγερν Μονάχου Λόταρ Ματέους.

Ο Τόμας Τούχελ αν τα… πάρει δεν πολυμασάει τα λόγια του. Αυτό επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά αφού την «είπε» στον θρύλο της Μπάγερν Μονάχου Λόταρ Ματέους που άσκησε δριμεία κριτική μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Γερμανίας από την ομάδα της τρίτης κατηγορίας Σααρμπρίκεν (2-1).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Βαυαρών απάντησε ευθέως:

«Για ομάδα χωρίς πρόοδο κι η οποία βιώνει μια δύσκολη κατάσταση στο εσωτερικό της, τα πράγματα ήταν καλά σήμερα. Για τα υπόλοιπα, μπορείτε να τα μάθετε από τους ειδικούς Ντίντι (Ντίτμαρ Χάμαν) και Λόταρ (Ματέους)», είπε συγκεκριμένα ο Τόμας Τούχελ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!