Με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που γίνεται στην Οκλαχόμα και στους Θαντερ μίλησε ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ. 

Με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που γίνεται στην Οκλαχόμα και στους Θαντερ μίλησε ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτοί οι τύποι έρχονται. Όλοι μπορούμε να το νιώσουμε αυτό. Μπορούσες να το νιώσεις πέρσι και τώρα έχουν και τον Τσετ Χόλμγκρεν μαζί τους. Η Οκλαχόμα Σίτι έρχεται και είναι γεμάτη ταλέντο. Είναι πολύ καλά προπονημένοι, οπότε ξέρουμε πως θα παίξουν σημαντικό μεγάλο ρόλο στη φετινή σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στιβ Κερ.

Να θυμίσουμε πως στο μεταξύ τους παιχνίδι για το in-season tournament, οι Θάντερ ηττήθηκαν με 141-139, με τους Καλιφορνέζους να κερδίζουν χάρη σε ένα εύστοχο λέι-απ του Στεφ Κάρι στο φινάλε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!