Όλη η ζωή του Ντιέγκο Σιμεόνε στην προπονητική καριέρα θα είναι όπως όλα δείχνουν αφιερωμένη στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την Marca, o Ντιέγκο Σιμεόνε είναι κοντά στο μείνει μια ζωή στην Ατλέτικο, καθώς οι δύο πλευρές είναι θέμα ημερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο ως το 2027.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μια ζωή «ροχιμπλάνκο» για τον Τσόλο Σιμεόνε καθώς πρόκειται να γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στον πάγκο της Ατλέτικο. Χώρια ότι είναι και πιο επιτυχημένος στα 120 χρόνια του συλλόγου με 8 τίτλους. Όπως αναφέρει η ισπανική Marca», η Νατάλια Σιμεόνε, η αδερφή και ο ατζέντης του Τσόλο, πήγε στα γραφεία της Cívitas Metropolitano την περασμένη Δευτέρα για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη συνάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο συμβόλαιο αναμένεται να περιλαμβάνει σημαντική μείωση των αποδοχών του Τσόλο, ο οποίος παρόλα αυτά είναι θετικός στο ενδεχόμενο, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ισπανικός σύλλογος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!