Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για το VAR στο παιχνίδι Νιούκασλ-Άρσεναλ και εξέφρασε την απογοήτευση του για το σύστημα διαιτησίας.

Σάλος έχει ξεσπάσει για μια ακόμα αγωνιστική στην Premier League… λόγω της διαιτησίας, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Νιούκαστλ και την Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να έχουν φρικτά παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Ο Γκάρι Νέβιλ μιλώντας σε Μέσο της Αγγλίας… δεν έκρυψε την απογοήτευση του, τονίζοντας πως το VAR τον έχει κουράσει.

Παρόλα αυτά τόνισε πως στο γκολ που σημείωσε η Νιούκαστλ δεν υπάρχει κανένα φάουλ, όπως ζήτησαν οι άνθρωποι της Άρσεναλ.

«Είμαι κοντά στο να μην συζητήσω ξανά για το VAR! Είμαι πολύ, πολύ κοντά. Αλλά αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ο ίδιος ο στόχος. Ο Ράγια μπεδεύεται, ο Γκάμπριελ μπορεί να γκρινιάζει για ένα σπρώξιμο στην πλάτη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό για μένα. Αυτό δεν είναι ένα φάουλ για μένα για μένα από τον Τζόελιντον, απλά νομίζω ότι ο Γκάμπριελ σκύβει προς τα εμπρός για να πάρει την κεφαλιά και χάνει την μονομαχία», είπε ο Νέβιλ.

«Αυτό είναι ένα φυσικό άλμα για την μπάλα! Απλώς ενημερώστε με όταν τελειώσουν, έτσι; Τελείωσα με αυτό, τελείωσα. Ο Γκάμπριελ πήγε ο ίδιος μπροστά για κεφαλιά, ρίχνοντας τα πόδια του στον Joelinton, ώστε να μην είναι σπρώξιμο. Μπορεί να είναι οφσάιντ τώρα, δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω ιδέα. Το VAR πήρε πολύ χρόνο μόλις ζήτησε παράταση – και το έδωσαν (το γκολ)», ανέφερε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!