Ακόμη μία δύσκολη πρόκριση στο Paris Masters πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και μίλησε για τις εμφανίσεις του στα κορτ.

Ακόμη μία δύσκολη πρόκριση στο Paris Masters πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επικρατώντας με 2-1 σετ (7-5, 6-7(3), 6-4) του Χόλγκερ Ρούνε και παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους τέσσερις του τουρνουά Masters 1000, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επικράτησε του Αυστραλού, Αλεξ Ντε Μινορ με 4-6, 6-3, 6-1.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο 36χρονος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε:

«Δεν ήξερα πώς θα ένιωθα μετά τον χθεσινό αγώνα. Ηταν σίγουρα καλύτερα. Δεν ήταν υπέροχο στην αρχή, αλλά καθώς προχωρούσε ο αγώνας, ένιωσα ότι είχα περισσότερη ενέργεια. Και είναι ένα θετικό σημάδι πριν τον ημιτελικό. Ηταν σημαντικό για εμένα να έχω καλά συναισθήματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Ελπίζω απλώς να διατηρήσω αυτό το επίπεδο ενέργειας και να αποδώσω καλά. Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στην παρούσα στιγμή, το έκανα καλύτερα αυτήν την φορά και κατάφερα να μείνω ψύχραιμος. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμένα. Με τον Ρούνε, παίζουμε παρόμοιο τένις, είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου να παίζει σε έναν καθρέφτη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!