Λυτρωτής στις καθυστερήσεις ο Μπρούνο Φερνέντες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία νίκη που την χρειαζόταν τόσο μα τόσο πολύ, μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε μεσοβδόμαδα (σ.σ. για πολλοστή φορά εφέτος) λόγω της βαριάς ήττα από τη Νιούκαστλ στο Λιγκ Καπ, πέτυχε σήμερα (4/11) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο επί της Φούλαμ με 1-0.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής της Premier League όδευε προς τη «λευκή» ισοπαλία, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρούνο Φερνάντες «λύτρωσε» τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι έμειναν αήττητοι για 18ο συνεχόμενο ματς απέναντι στην Φούλαμ (15-3-0), ενώ το σημερινό ήταν το 7ο σερί «διπλό» στο «Κρέιβεν Κότατζ». Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το «τρίποντο» αυτό σαφώς και θα επιφέρει μία σχετική ηρεμία στους «μπέμπηδες», που μετά από 11 ματς στο πρωτάθλημα έχουν 6 νίκες και 5 ήττες, και θα τους δώσει χρόνο για να προετοιμαστούν για το καθοριστικό ματς της 4ης αγωνιστικής του Champions League με την Κοπεγχάγη στη Δανία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!