Μίροσλαβ Στοχ: «Λάθος η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ»

Ο Στοχ ανέφερε σε συνέντευξή του στο εξωτερικό πως ήταν λάθος η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.
Ο Μίροσλαβ Στοχ παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ την οποία χαρακτήρισε λάθος επιλογή.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μίροσλαβ Στοχ:
«Λάθος ήταν η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ . Ήθελα να πάω εκεί, ήταν δική μου απόφαση. Αλλά μετά ο προπονητής έφυγε για τη Σαουδική Αραβία και ο νέος προπονητής δεν με ήθελε. Και όταν δεν παίζεις και δεν μπορείς να είσαι σε ρυθμό αγώνα, είναι δύσκολο. Τότε ήταν που χάλασε και κάπως άρχισα να αντιπαθώ το ποδόσφαιρο.
Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Ούτε η μεταγραφή μου στην Πολωνία βοήθησε. Ήταν ένα μεγάλο βήμα που πήγαινα εκεί, αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι υπήρχε covid-19. Δεν μπορούσα να προπονηθώ με καμία ομάδα, προσέλαβα έναν προπονητή με τον οποίο προπονήθηκα για επτά μήνες.
Ήρθα στο Λούμπιν τους τελευταίους τρεις μήνες, κάτι που δεν ήταν εύκολο. Μετά το δοκίμασα στη Λίμπερετς, όπου χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να επανέλθω σε φόρμα. Ελπίζω να βοήθησα την ομάδα κι ας ήρθα μόνο από τον πάγκο, αλλά αυτό μου ταίριαζε γιατί τελικά ήμουν ήδη μεγαλύτερος. Σίγουρα δεν βαθμολογώ άσχημα τη Λίμπερετς, αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερα».