Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, προχωράει και βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά η μεταβίβαση της Μαρσέιγ στα χέρια Σαουδαραβών.

Η Μαρσέιγ όπως όλα δείχνουν θα γυρίσει σελίδα. Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, προχωράει και βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά η μεταβίβαση της γαλλικής ομάδας στα χέρια Σαουδαραβών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πριν από την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στη Λιλ σήμερα το βράδυ, στη Γαλλία έριξαν… βόμβα λέγοντας πως οι Μασσαλοί βρίσκονται στο στόχαστρο Σαουδαραβών επενδυτών. Η ομάδα περνάει και αγωνιστική αλλά και διοικητική κρίση και δεν είναι απίθανο να αλλάξει ιδιοκτησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Canal +, η πώληση της Μαρσέιγ στη Σαουδική Αραβία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Αυτό


Tumore prostatico: la prognosi in base a stadio, grado e rischio
Tumore prostatico: la prognosi in base a stadio, grado e rischio

που απομένει είναι η επισημοποίηση η οποία, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, θα γίνει τον Ιανουάριο. Αναφέρεται πιθανή πώληση αξίας 400 εκατ. ευρώ και προϋπολογισμός 200 εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!