Ο Νεϊμάρ χειρουργήθηκε στο αριστερό γόνατο, θα μείνει έξω όλη τη χρονιά αλλά αυτό δεν είναι το μόνο αρνητικό νέο για τον Βραζιλιάνο σταρ.

Ο αρχαίος Ελληνας τραγικός ποιητής, Σοφοκλής, άφησε στην αιωνιότητα την φράση «ενός κακού μύρια έπονται», που βρίσκει ιδανική εφαρμογή στην περίπτωση του Νεϊμάρ.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός, αναρρώνει μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθούν η ρήξη χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου, που υπέστη στο αριστερό γόνατο και όπως είναι λογικό, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Και σαν να μην έφθανε αυτή η νέα περιπέτεια με την υγεία του, όπως φαίνεται ο Νεϊμάρ θα μείνει μόνος στην προσωπική του ζωή, καθώς θεωρείται θέμα χρόνου, το διαζύγιο με την μνηστή του, Μπρούνα Μπιανκάρντι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και ο λόγος είναι οι δεκάδες απιστίες του Νεϊμάρ. Καθώς όπως τις… μέτρησε ο αρθρογράφος της «Correio Brasiliense», Τιάγκο Σοντρέ, φθάνουν στον εντυπωσιακό αριθμό 92!

Η τελευταία -χρονικά- φορά που ο διάσημος άσος απάντησε την μητέρα της νεογέννητης κόρης του, ήταν στα τέλη Οκτωβρίου, σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στην βίλα του στην περιοχή Μανγκαρατίμπα, κοντά στο Ρίο.

Και παρά την πληθώρα… απολογητικών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πλευρά του Νεϊμάρ, φαίνεται πως το «ποτήρι ξεχείλισε» για την Μπιανκάρντι, με το διαζύγιο να θεωρείται… προ των πυλών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!