Ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο Πανταλέο Ντελ' Όρκο μίλησε στη Gazzetta Dello Sport για τις προθέσεις τις διοίκησης της ιταλικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο Πανταλέο Ντελ’ Όρκο τόνισε πως η ομάδα του ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σαμπάζ Νέιπιερ αλλά ο γκαρντ ζήτησε τριπλάσια λεφτά. Ήταν αδιανόητο να μείνει ενώ όπως αναφέρει είχαν γίνει οι πρώτες κουβέντες με τον Μίροτιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ρεκόρ της Αρμάνι Μιλάνο στην Ευρωλίγκα είναι στο 1-5. Ξεκίνημα που κανείς δεν περίμενε δεδομένου της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Για όλα μίλησε ο πρόεδρος της Αρμάνι σε συνέντευξη στην Gazzetta Dello Sport:

«Θέλαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Νέιπιερ το καλοκαίρι, αλλά ζήτησε τα τριπλά λεφτά από αυτά που πήρε πέρυσι και δεν θέλαμε να δώσουμε τόσα χρήματα. Είχαμε ήδη επενδύσει πολλά λεφτά στον Μίροτιτς, τον μισό μισθό του οποίου καλύπτει η Μπαρτσελόνα».

«Υπογράψαμε τον Μαοντό Λο, ο οποίος ακόμα δεν παίζει στο επίπεδο που περιμέναμε. Αν υπάρξει ευκαιρία, θα επιστρέψουμε στην αγορά, αλλά δεν θα ξοδέψουμε τρελά λεφτά. Με το financial fair play πλέον υπάρχουν όρια που πρέπει να σεβαστούμε, διαφορετικά θα πληρώσουμε πρόστιμα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!