Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την τελευταία φάση του αγώνα ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία ένταση μεταξύ αυτού και του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την τελευταία φάση του αγώνα ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία ένταση μεταξύ αυτού και του Γιώργου Παπαγιάννη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο μέρος. Πάλι ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ νωχελικά, πολύ νοθροί, πολύ αργοί. Επιτρέψαμε στη Φενέρ να κάνει το παιχνίδι της. Επιτρέπαμε τις μπάλες να περνάνε μέσα από τα χέρια μας και την άμυνά μας. Βρήκαν εύκολα καλάθια και ψυχολογία. Δεχθήκαμε πάλι 42 πόντους. Είναι πάρα πολλοί για το επίπεδο που θέλουμε να είμαστε.

Το δεύτερο μέρος πρέπει να είναι οδηγός για εμάς, για το υπόλοιπο της σεζόν. Η προσπάθεια που καταβάλαμε στην άμυνα, μας άνοιξε επιλογές στην επίθεση. Πρέπει να μας γίνει μάθημα. Σίγουρα πονάει η ήττα, αλλά ενόψει της συνέχειας μπορεί να γίνει μία διδακτική ήττα, αν έχουμε το μυαλό να την αξιοποιήσουμε.

Αν παίζεις αλλαγή και είσαι παθητικός, αφήνεις δηλαδή την αντίπαλη ομάδα να βρει εύκολη πάσα, να περνάει εύκολα στο ένας-ένας, αυτό διαλύει όλη την άμυνα. Μετά είναι στο δικό τους χέρι το αν θα βάλουν τα σουτ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ενεργητικοί και όλο αυτό δημιούργησε μια νέα συνθήκη. Όταν παίζεις αλλαγές υπάρχει ένα μειονέκτημα στα επιθετικά ριμπάουντ. Μας πλήγωσαν αρκετά τα επιθετικά ριμπάουντ, ειδικά στα 28″ που πήρα ένα ο Χέιζ-Ντέιβις. Είχαμε την ευκαιρία να στείλουμε το ματς στην παράταση ή να κερδίσουμε το ματς αν βρισκόταν ελεύθερο τρίποντο.
Ήταν πολύ καλή η επιλογή του Γουίλιαμς- Γκος, είδαμε όλοι το παιχνίδι της μπάλας. Ο Μιλουτίνοβ είχε σε πρώτη φάση ευκαιρία να έχει επαφή με την μπάλα, αλλά από ό,τι μου είπε, είχε την αίσθηση ότι θα πάει μέσα και δεν ήθελε με το χέρι να αλλάξει την τροχιά της μπάλας και βρει στεφάνι και δεν μπει κλπ. Έμελλε να κριθεί έτσι.

Είδα τον Γιώργο να ακολουθεί την μπάλα με τα χέρια του, από πίσω όπως ήμουν. Οι διαιτητές είδαν το ίδιο πράγμα. Ο Γιώργος ήταν πολύ σίγουρος και στο τέλος μου έλεγε ότι δεν ακούμπησε την μπάλα. Το παιδί είναι εξαιρετικό, δεν υπάρχει κάτι με τον Γιώργο. Κάναμε λίγη πλάκα πάνω σε αυτό, όσο μπορείς να κάνεις πλάκα σε αυτό το σημείο. Δεν υπήρξε κάποια ένταση. Προς Θεού, μην βγουν πράγματα που δεν ισχύουν σε καμία των περιπτώσεων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!