Είναι πλέον γεγονός. Η Καρδίτσα επιστρέφει «σπίτι» της στις 26 Νοεμβρίου με αντίπαλο το Λαύριο.

Είναι πλέον γεγονός. Η Καρδίτσα επιστρέφει «σπίτι» της στις 26 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μία ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Καρδίτσα-Λαύριο, στο πλαίσιο της Basket League. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή του πρώτου τη τάξει ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ΕΣΑΚΕ, ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/11) και ώρα 19:00, αντί τη Δευτέρα (27/11).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται:

«O EΣΑΚΕ ανακοινώνει την αλλαγή ημέρας και ώρας στην αναμέτρηση Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Λαύριο Megabolt για την 8η αγωνιστική. Η αναμέτρηση Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Λαύριο Megabolt για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί στο ΝΚΓ Γιάννης Μπουρούσης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 (αντί τη Δευτέρα) με live τηλεοπτική μετάδοση από το ERT FLIX ΕΡΤ SPORT1».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!