Η ποδοσφαιρική κοινότητα στην Βραζιλία κλονίστηκε από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 21χρονου επιθετικού, Φελίπε Ντιόγκο.

Η ποδοσφαιρική κοινότητα στη Βραζιλία, βυθίσθηκε στο πένθος, καθώς έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του 21χρονου επιθετικού, Φελίπε Ντιόγκο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο παίκτης της Σάο Μπερνάρντο, ο οποίος επέστρεφε από διακοπές, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από έναν ένοπλο άνδρα σε δρόμο της γενέτειράς του, Ριμπεϊράο Πρέτο.

Η τοπική αστυνομία διερευνά τα κίνητρα της δολοφονίας. Ο σύλλογός του, που συμμετέχει στην Γ` κατηγορία της Βραζιλίας, απέτισε φόρο τιμής στην μνήμη του, με την εξής ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος, Σάο Μπερνάρντο, εκφράζει την λύπη του για την είδηση του θανάτου του αθλητή μας, Φελίπε Ντιόγκο Μπερνάρντες Φερέϊρα, γνωστού ως Φελίπε Ντιόγκο. Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειάς του, σ’ αυτήν την στιγμή βαθιάς θλίψης».

Ο εκλιπών αγωνίσθηκε μεταξύ άλλων στην Κρουζέιρο και στην Μποταφόγκο, ενώ την περασμένη χρονιά εντάχθηκε στην Σάο Μπερνάρντο και ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της ανόδου, με 18 συμμετοχές και 4 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!