Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Νιούκαστλ με 3-0 στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αγγλίας και ο Ολλανδός τεχνικός Τεν Χαγκ ανέλαβε την ευθύνη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Νιούκαστλ με 3-0 στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αγγλίας και ο Ολλανδός τεχνικός Τεν Χαγκ ανέλαβε την ευθύνη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συγκεκριμένα οκτώ ήττες στα πρώτα 15 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και είναι το χειρότερο ξεκίνημα από τη σεζόν 1962-63.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, Ερικ Τεν Χαγκ, ανέλαβε την ευθύνη, αλλά δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να αλλάξει τη δύσκολη κατάσταση:

«Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, λυπάμαι για τους οπαδούς μας. Οι παίκτες μας θα σταθούν στο ύψος τους. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συνεργαστούμε, αυτό είναι το κλειδί.

Είμαι μαχητής, είμαι αισιόδοξος ότι θα αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε δύσκολη θέση. Αναλαμβάνω την ευθύνη μου, αλλά το βλέπω ως μια πρόκληση. Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να παλέψουμε όλοι μαζί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!