Ο Ντιέγκο Σιμεόνε φαίνεται πως θα ανανεώσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά με 30% μείωση μισθού.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές της τελευταίας δεκαετίας, καθώς από τον Δεκέμβριο του 2011, όταν και ανέλαβε την Ατλέτικο Μαδρίτης, οδήγησε τους «Colchoneros» σε σειρά σημαντικών διακρίσεων.

Οπως η κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος (2014, 2021), του Europa League (2012 και 2018) και του Σούπερ Καπ της UEFA (2012 και 2018), ενώ έφτασε και δύο φορές στον τελικό του Champions League (2014 και 2016).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και όπως όλα δείχνουν, ο 53χρονος Αργεντινός προπονητής, θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Μαδριλένους και πέραν του 2024, οπότε και λήγει το τρέχον.

Σύμφωνα μάλιστα με το «Cadena SER», προκειμένου να συμβεί αυτό, ο Σιμεόνε, θα πρέπει να δεχθεί μείωση μισθού της τάξης του 30%, από τα 16,5 εκατομμύρια ευρώ «καθαρά», που εισπράττει ετησίως με βάση την ισχύουσα συμφωνία των δύο πλευρών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!