Βέβαιος ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα κερδίσει «πολλές "Χρυσές Μπάλες"» στο μέλλον, δήλωσε ο προπονητής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε.

Βέβαιος ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα κερδίσει «πολλές “Χρυσές Μπάλες”» στο μέλλον, δήλωσε ο προπονητής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν τρίτος στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 2023. Πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα (30/10), με τον Αργεντινό σούπερ σταρ που ως το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στους πρωταθλητές Γαλλίας να παραλαμβάνει την όγδοη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Για να κερδίσεις τη “Χρυσή Μπάλα”, πέρα από όσα δίνει ένας παίκτης σε ατομικό επίπεδο και για τον Κιλιάν αυτό είναι το μέγιστο, πρέπει να έχεις τρόπαια με τον σύλλογο και με την Εθνική. Εδώ (σ.σ. στην Παρί) προσπαθούμε να κερδίσουμε το μάξιμουμ και για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Κιλιάν. Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσει πολλές “Χρυσές Μπάλες”» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε επίσης για το κατά πόσον θεωρεί ότι ο Ντιντιέ Ντεσάν θα πρέπει να καλέσει στην εθνική Γαλλίας τον 17χρονο Γουόρεν Ζαϊρ-Εμερί, που αποτελεί τον παίκτη-αποκάλυψη της Παρί τη φετινή σεζόν.

«Αν ήμουν προπονητής της Ισπανίας, θα τον καλούσα κάθε φορά. Δεν είμαι όμως στη Γαλλία…» ήταν η διπλωματική απάντηση του άλλοτε ομοσπονδιακού προπονητή της “ρόχα”, ο οποίος δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στον προκάτοχό του στην Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ, που «ανακάλυψε» τον νεαρό μέσο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!