Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει έως το 2026 ο Πέτρος Μάνταλος!

Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει έως το 2026 ο Πέτρος Μάνταλος, με τους πρωταθλητές ν΄ ανακοινώνουν το απόγευμα της Πέμπτης (2/11) την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο διεθνή μέσο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει: «Η εφετινή είναι η 10η διαδοχική σεζόν για τον Πέτρο Μάνταλο με τα κιτρινόμαυρα. Συμφώνησε με την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2013, όταν αυτή αγωνιζόταν ακόμη στην 3η κατηγορία και φόρεσε τη φανέλα της ένα χρόνο αργότερα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 332 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 62 γκολ και 95 ασίστ. Έχει πανηγυρίσει με την ΑΕΚ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016, του Πρωταθλήματος το 2018 και του νταμπλ το 2023.

Πέτρο, σου ευχόμαστε από καρδιάς ακόμη περισσότερους τίτλους και επιτυχίες με τον δικέφαλο στο στήθος!». Μάνταλος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!