Ο Ζιντάν βρίσκεται χωρίς ομάδα από το 2021 και όπως δήλωσε οι επιλογές του είναι αρκετά περιορισμένες.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στην «Equipe» για τους λόγους που ακόμη βρίσκεται εκτός πάγκων καθώς υπήρχε το καλοκαίρι ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ρεάλ στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο και έκτοτε το όνομά του έχει συνδεθεί με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ενώ υπάρχει και αρκετή κουβέντα πως θα αναλάβει τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας μετά τον Ντιντιέ Ντεσάμπ. Τονίζει μεταξύ άλλων πως είναι πολύ διαφορετικό να είσαι προπονητής από ποδοσφαιριστής καθώς οι επιλογές σου είναι αρκετά περιορισμένες.

«Όταν ήμουν παίκτης, είχα τη δυνατότητα να επιλέξω σχεδόν όλους τους συλλόγους. Ως προπονητής, δεν έχω 50 ομάδες στις οποίες μπορώ να πάω, οι επιλογές μου είναι 2-3.

Αν επιστρέψω σε έναν σύλλογο, θα είναι για να κερδίσω. Το λέω με κάθε σεμνότητα. Γι’ αυτό δεν μπορώ να πάω πουθενά. Για άλλους λόγους, επίσης, μπορεί να μην μπορώ να πάω παντού. Ποιους;

Η γλώσσα ένα παράδειγμα. Ορισμένες συνθήκες δυσκολεύουν τα πράγματα. Όταν ο κόσμος μου λέει να πάω στο Μάντσεστερ είναι δύσκολο γιατί ναι μεν καταλαβαίνω αγγλικά αλλά δεν τα κατέχω πλήρως», τόνισε ο Γάλλος προπονητής, και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι υπάρχουν προπονητές που πηγαίνουν σε συλλόγους χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα, αλλά εγώ δουλεύω διαφορετικά. Για να νικάς, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να λάβεις υπόψη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!