Η Τσέλσι θα μπορούσε να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από την Premier League μετά την καταγγελία για «υποτιθέμενες μυστικές πληρωμές» που σχετίζονται με τις μεταγραφές των Γουίλιαν και Σάμουελ Ετό.

Η Τσέλσι θα μπορούσε να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από την Premier League μετά την καταγγελία για «υποτιθέμενες μυστικές πληρωμές» που σχετίζονται με τις μεταγραφές των Γουίλιαν και Σάμουελ Ετό.

Η Premier League εξετάζει τις φερόμενες οικονομικές παραβάσεις στην Τσέλσι. Οι οποίες αναφέρθηκαν στις αρχές από την κοινοπραξία Τοντ Μπόλι μόλις ανέλαβε τον σύλλογο τον Μάιο του 2022. Οι νέοι ιδιοκτήτες αγόρασαν τους Μπλε από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, αφού η βρετανική κυβέρνηση του επέβαλε κυρώσεις μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Τσέλσι είχε ήδη τιμωρηθεί με πρόστιμο 8,6 εκατομμυρίων λιρών από την UEFA για την υποβολή «ελλιπών οικονομικών πληροφοριών» μεταξύ 2012 και 2019. Αλλά οι Times αναφέρουν ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα. Με τις μεταγραφές των Γουίλιαν και Ετό’ο από τη ρωσική Anzhi Makhachkala τον Αύγουστο του 2013 να βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο.

Τα οικονομικά αρχεία φέρονται να δείχνουν ατασθαλίες. Οι πληρωμές που έγιναν από την Τσέλσι σε υπεράκτιες εταιρείες και «ρωσικές οντότητες» ήταν ξεχωριστές από οποιοδήποτε ποσό μεταγραφής. Ο Γουίλιαν αποκτήθηκε έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών από την Ανζί. Λίγους μήνες αφότου η ρωσική ομάδα αγόρασε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το ίδιο ποσό, ενώ ο Ετό ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή.

Πηγή: Daily Mirror
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!