Την ήττα και στον δεύτερο αγώνα της στο WTA Finals γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη αλλά κράτησε τα θετικά της εμφάνισής της.

Την ήττα και στον δεύτερο αγώνα της στο WTA Finals γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε από την Ελενα Ριμπάκινα με 2-1 (6-0, 6-7(4), 7-6(2) και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Σάκκαρη, δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Ημουν πολύ αγχωμένη. Το αποτέλεσμα του προηγούμενου ματς ήταν στο κεφάλι μου στην αρχή. Η μεγαλύτερη νίκη μου κόντρα στην Ελενα ήταν ότι ξεπέρασα αυτόν το φόβο μέσα στο γήπεδο. Νόμιζα ότι θα λύγιζα χωρίς να παίξω καλά και θα τελείωνα τη σεζόν με κακό τρόπο, αλλά η εμφάνιση αυτή μου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Θα μπορούσε να ήταν άσχημο, αλλά τελικά πλησίασα τη νίκη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!