H Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε στο court στο δεύτερο σετ, άγγιξε μια μυθική ανατροπή, αλλά λύγισε στο tie break.

Εκτός ημιτελικών στο WTA Finals έμεινε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-0, 6-7(4), 7-6(2)) σε 2 ώρες και 24 λεπτά από την Ελενα Ριμπάκινα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν εμφανίστηκε καθόλου στον αγώνα στο πρώτο σετ, κάτι που της κόστισε αφού μετά έψαχνε μία μυθική ανατροπή κόντρα στην Ριμπάκινα.

Πλέον επόμενη υποχρέωση για τη Μαρία Σάκκαρη είναι το παιχνίδι με την Τζέσικα Πεγκούλα τα ξημερώματα της Παρασκευής, ολοκληρώνοντας τη φετινή χρονιά μέσα στο Top 10 για 3η διαδοχική χρονιά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!