Οι τρεις ακριβοπληρωμένοι Γερμανοί Nbaers μίλησαν ανοιχτά για τα πριμ κατάκτησης του Mundobasket.

Οι Γερμανοί Nbaers που κατέκτησαν το Παγκόσμιο στην Μανίλα τον Σεπτέμβριο ενημερώθηκαν για τα bonus από την Ομοσπονδία..και ξενέρωσαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο άκουσμα της είδησης ότι κάθε παίχτης θα λάβει το ποσό των 16.000 ευρώ στην αρχή υπήρξε ενθουσιασμός. Μετά όμως όταν οι Nbaers και συγκεκριμένα ο Ντένις Σρέντερ και τα αδέρφια Βάγκνερ έμαθαν ότι όλη η αποστολή θα λάβει το αντίστοιχο ποσό κάπου ξίνισαν. Βέβαια, οι μόνοι που εκφράστηκαν επί του θέματος ήταν οι τρεις ακριβοπληρωμένοι ΝΒΑers.

Ο Σρέντερ, ο οποίος σε δηλώσεις του στην «Braunschweiger Zeitung» εξήγησε τον τρόπο που αντιμετωπίζει την συγκεκριμένη κατάσταση. «Θέλουμε απλώς την εκτίμηση ότι όλοι μαζί ως ομάδα και φυσικά κάθε παίκτης ξεχωριστά, θυσιάσαμε το καλοκαίρι για να παίξουμε για την εθνική ομάδα. Για να τιμήσουμε το εθνόσημο και να κατακτήσουμε μία διάκριση ως χώρα». «Το ποσό αυτό είναι… κέρασμα και όχι επιβράβευση».

Ο Φράντς Βάγκνερ τόνισε: «Δεν θα ήθελα να περιορίσω αυτή την επιτυχία σε μια οικονομική αξία και μία συζήτηση γύρω από χρήματα, δεν η αλήθεια είναι πως ακούγεται κάπως περίεργη η αποτίμηση της επιτυχίας». Ο αδελφός του, Μο, από την άλλη σημείωσε πως η ομοσπονδία θα πρέπει να το ξανασκεφτεί και συγκεκριμένα ανέφερε πως «μπορούν σίγουρα να το… δουλέψουν. Δεν είμαι τόσο έμπειρος στα θέματα αυτά, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε μια λύση ως ένωση παικτών και ως ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!