Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, ξέρουμε πως ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα τακτικά, έχει δύσκολη έδρα. Είμαστε ικανοποιημένοι όχι μόνο γιατί κερδίσαμε αλλά και γιατί κυριαρχήσαμε στη διάρκεια του αγώνα, ήμασταν συνολικά καλύτεροι, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε και άλλες φάσεις».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τη νίκη που ήρθε παρά την απουσία των Φορτούνη – Ροντινέι:

«Είμαστε μια ομάδα δεν παίζει ρόλο το όνομα αλλά το σήμα που υπάρχει στη φανέλα. Την Πέμπτη ήταν ένα κουραστικό παιχνίδι και θα ήταν μεγάλο ρίσκο να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είναι κουρασμένοι. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και είδαμε πως κάποιοι παίκτες έδειξαν πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και είμαστε ευχαριστημένοι που κλείσαμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας».

Για την παρουσία του Πορόζο για δεύτερο σερί ματς και αν κερδίζει πόντους:

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό είναι σύνηθες να συμβαίνει. Να αλλάζουμε σύστημα, να παίζουν άλλοι παίκτες ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε κάθε στιγμή. Ο Πορόζο ανταπεξέρχεται, είναι νεαρός ποδοσφαιριστής και έχει πολλά να μάθει. Όλοι θα είναι απαραίτητοι στη διάρκεια της σεζόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!