Μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες «ερίζουν» για το νέο μεγάλο ταλέντο του βρετανικού ποδοσφαίρου, Ναζ Ραζί, μόλις 17 ετών.

Μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες «ερίζουν» για το νέο μεγάλο ταλέντο του βρετανικού ποδοσφαίρου, Ναζ Ραζί.

Ο 17χρονος επιθετικός μέσος είναι το νέο «προϊόν» των ακαδημιών της Σάμροκ Ρόβερς και ήδη οι ειδικοί του αθλήματος κάνουν λόγο για έναν παίκτη με ατόφιο ταλέντο και τεράστιες προοπτικές εξέλιξης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ναζ Ραζί έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα της Ρόβερς και το καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με ρήτρα εξαγοράς στα 20 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν προσεγγίσει την ομάδα της Ιρλανδίας, με τον Ραζί όμως να προτιμά να παίξει στην Premier League, καθώς Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Αρσεναλ έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!